ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ 

 

Στις 29/3/2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας "ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ". Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 29ης Μαρτίου 2017 είναι η εξής:

 

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Πατσιάς

Αντιπρόεδρος: Ξένια Ποιητή

Γραμματέας:   Θέα Παπαδοπούλου

Βοηθός Γραμματέας: Χαράλαμπος Κρασιάς

Ταμίας:  Μάνθος Ματθαίου

Βοηθός Ταμίας: Ναυσικά Ιωάννου

Μέλος: Μιχάλης Σορόκος

Μέλος: Χρίστος Αγιομαμίτης

Μέλος: Χαμπής Τσαγγάρης

 

Με την εκλογή του νέου Δ.Σ. ξεκινά μια νέα δημιουργική περίοδος για υλοποίηση των στόχων που έθεσαν οι Φίλοι του Μουσείου. Κύριος και πρωταρχικός στόχος που έχουμε θέσει είναι η συμβολή μας στη δημιουργία του νέου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ, στη Λευκωσία.

 

Αγαπητοί μας ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ,

 

"Ένα Μουσείο γεννιέται"

Ξεκινούμε τη νέα δημιουργική περίοδο με την πρώτη μας εκδήλωση, με την Θεατρική Παράσταση «Η θαυμαστή μπαλωματού», από τον Θεατρικό Όμιλο Κοντεατών και Φίλων «Τέρψις». Η παράσταση θα δοθεί την Δευτέρα 29 Μαΐου, στις 20:30, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, στην Λευκωσία. Η τιμή του εισιτηρίου είναι €10. Ο αριθμός του εισιτηρίου θα συμμετέχει σε κλήρωση δώρων (έργων χαρακτικής). Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν για τη δημιουργία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ, στη Λευκωσία.

Ο Θεατρικός Όμιλος Κοντεατών και Φίλων «Τέρψις» μας προσφέρει την παράσταση εντελώς αφιλοκερδώς, για να μας βοηθήσει να κτίσουμε το Μουσείο. 

Ο Δήμος Λευκωσίας μας παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Δωρεάν μας παραχωρήθηκαν, για την κλήρωση, πέντε χαρακτικά έργα των: Χαμπή, Στέλιου Στυλιανού, Γιώργου Κωνσταντίνου, Ευτέρπης Παπακυριακού και Χαράλαμπου Κρασιά.

 - Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Σωματείου, στηρίζουμε το Μουσείο - 

Καλούμε όλους τους φίλους μας του Σωματείου να δραστηριοποιηθούν έντονα, για να πετύχουμε τον στόχο μας που θα μας φέρει πιο κοντά στο άνοιγμα του Δημοτικού Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή. 

Ζητούμε από εσάς να προμηθευτείτε όσα περισσότερα εισιτήρια μπορείτε για να τα διαθέσετε σε φίλους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο μέλος του Δ.Σ. και/ή στα τηλέφωνα: 99052245 (Θέα), 99209908 (Ξένια) και 99270071 (Χαμπής).

Κρατήσεις για την παράσταση στα τηλέφωνα:  99052245, 99209908, 99549331.

Στόχος μας είναι να διαθέσουμε όλα τα εισιτήρια πριν την ημέρα της παράστασης. 

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ